Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Kristine Hovda

KRISTINE HOVDA (solo)

https://www.facebook.com/antikvarene/?locale=nb_NO
Organizer Kristine Hovda
Venue Antikvariatet
Nedre Bakklandet 4, Trondheim, Norge
Date 11. November 2023
Open from 19:00
Show starts 19:00
Age limit 18

Lørdag 11.11 kommer Kristine Hovda til Antikvariatet for å spille sin aller første konsert i Trondheim.

Flere husker kanskje Kristine Hovda fra årets The Voice, der hun trollbandt publikum og forvirret dommerne med sin egenskrevne låt «Your Body Knows». Hun er blitt sammenlignet med artister som Susanne Sundfør, Judee Sill og Tori Amos, og har samarbeidet med produsent Matias Tellez (Girl In Red, Metteson, Sondre Lerche) på både X, som ble sluppet i mai i år, og forløperen Y Believe, som kom i 2019. I løpet av høsten slipper hun også X-tensions, som er en samling låter som problematiserer og utdyper tematikken på X.

Musikken hennes har høstet strålende kritikker både i norsk presse og utenfor landegrensene. X fikk en femmer i Stavanger Aftenblad og ble kåret til et av årets foreløpig beste album i Vårt Land. Også den toneangivende danske musikkbloggen Bands of Tomorrow anbefalte albumet, og singelen «I Am My Own» havnet på Indie-lista til Spotify. Kristine Hovda er selv halvt trønder, og med på albumet er en duett med trønderen Marcus Forsgren (The Lionheart Brothers, Bror Forsgren, Jaga Jazzist), som også har arbeidet med henne på tidligere prosjekter.

Kristine Hovda er også forfatter av den selvbiografiske boken «Jeg lever ikke lenger selv» (Flamme forlag 2019), som fortalte om hennes vei ut av et kristenkarismatisk miljø på Sørvestlandet. Hun er også en av landets beste featurejournalister, og en historieforteller av rang. Forvent en nær og intim kveld med plass for de store spørsmålene.

Links to artist

Lørdag 11.11 kommer Kristine Hovda til Antikvariatet for å spille sin aller første konsert i Trondheim.

Flere husker kanskje Kristine Hovda fra årets The Voice, der hun trollbandt publikum og forvirret dommerne med sin egenskrevne låt «Your Body Knows». Hun...

Kristine Hovda
-
0
+
158,00 NOK