Norsk Råkk / Krøsset / Support: Gjörme

Krøsset
27. January 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 03:00

Aldersgrense: 20 år
Support: Gjörme

Norsk Råkk er for et utstrakt publikum det nærmeste du kommer euforisk lykke fra en konsertscene. Norsk Råkk har i en årrekke turnért land og strand rundt med sin ska- og new wave-infiserte rock og punk, og bandet legger ingen begrensninger på seg selv når de opptrer, verken på sceneutfoldelse, sjangerlefling eller vokalistrotering. Variasjon er da også et sentralt begrep på det kommende albumet, og den kollektive tankegangen gjennomsyrer både låtvalg, bandkonstellasjon og konserter.
Per 2017 fremstår Norsk Råkk som et mer helstøpt band enn på lenge. Norsk Råkk har signert med Big Day Records, fått seg en fast blåserrekke, og er klare for å utgi nytt album: ”Helgardert” (2018). På ”Helgardert” går Norsk Råkk nye veier musikalsk sett, og skiva har fått sin helt unike identitet. Lydbildet til Norsk Råkk er fornyet, men uten å gå på bekostning av grunnidéen som bandet har fulgt siden starten. Forvent deg en tight og energisk opplevelse, og en god del musikalske overraskelser på Krøsset denne kvelden!

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve