Legacy - Live på Bryggerhuset

Bryggerhuset Kvinesdal
13. January 2018
Doors open at 14:00
Doors closes at 23:59
Event starts at 21:27

13 januar spiller "LEGACY" på Bryggerhuset i Kvinesdal.

Det handler om at de i januar vil hylle de musikkheltene vi mistet i det foregående året. De vil ikke skape en trist kveld, men vil gjennom artistenes egne låter og musikk hylle disse personene.
Når det gjelder året 2017, så mistet vi dessverre mange bautaer. Både personer som gikk før sin tid var omme, og noen som levde ut sitt liv som rockeikon helt til siste dag.
Vi kan nevne navn som Chuck Berry, Fats Domino som stammer fra tida før Fuzzgitar var oppfunnet, Glen Campbell, kanskje mest kjent som en countryartist, men som er definitivt mest hørt via sitt arbeid i “the wrecking crew", ett stjernelag av musikere som spilte på de fleste hitene som ble spilt inn på vestkysten i USA på 60 tallet. Og selvfølgelig kan man ikke komme utenom giganten Tom Petty og hans massive bidrag i musikkverdenen.
Her hjemme mistet vi også to viktige medlemmer fra Tramteateret, Arne Garvang og Anne Nyutstumo. Kanskje det bandet som fikk flest barn og unge på 80 tallet til å starte ett kjellerband. Alle disse er navn som fortjener å bli hyllet og husket.
Og i november forsvant også Malcolm Young kjent for sin togstødige rytmegitar i AcDc.
«LEGACY» består av Tor Arve Barøy, Christian Seneger, Ann Kristin Eikeland, Kim André Tønnesen og Andreas Ougland.
Vi gleder oss veldig til å høre «LEGACY» hylle disse artistene på Bryggerhuset 13 januar!

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve