Nyttårsshow med Henning Stranden og Maria Mohn Dans med lokalt band etter showet

Torshall, Tornes
20. January 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 01:00

Nyttårsshow med den fantastiske superduoen Henning Stranden og Maria Mohn. De har blitt omtalt som "De nye Hege Schøyen og Øyvind Blunck"
Til Torshall, Tornes kommer de med ett forrykende Nyttårsshow og har med seg pianisten Dagfinn Klausen. Henning og Maria har kjørt show sammen siden 2012 og har fått meget gode anmeldelser på sine sommer og juleshow som de har hatt sammen de siste årene. Terningkast 5 fra bransjefolk og anmeldere, samt godord fra show og revymiljøet med selveste Tom Sterri i spissen.

Etter showet blir det dans ut i de små timer med Mats Nerli og Andrè Gussiås for de som ønsker å forsette en hyggelig aften. Etter dansen er det satt opp busser hjem for de som ønsker å benytte seg av det. Bussbillett anbefales det å kjøpe på forhånd.

Det blir bar med salg av øl, vin og cider på lokalet, så medbrakt alkohol tillates ikke. Kiosk med mat salg. Betaling på lokalet kan skje med kort, kontant og Vipps. Det er også mulighet for å handle varer på forhånd med Vipps.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve