Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Batnfjord Ungdomslag

2.juledagsfest med Ronny Inderberg duo

Organizer Batnfjord Ungdomslag
Venue Batnfjord Samfunnshus
Date 26. December 2023
Open from 20:00 to 02:00

2.juledag inviterer vi inn til 2.juledagsfest på Batnfjord Samfunnshus med Ronny Inderberg duo. Duoen spiller fengende countrylåter med dansbar musikk og samtidig et behagelig lydvolum for dem som ønsker å møte alle sine kjente og kjære som er hjemme i julen.

Ronny Inderberg Duo består av:

Leif Ronny Inderberg- vokal/acoustic gitar

Rune Sildnes -piano/kor

Begge har sitt utspring fra Ronnie Inderberg Band
som hadde sin storhetstid tidlig på 2000-tallet.
Bandet hadde mange spillejobber rundt om på festivaler,
dansegallaèr og fester på kryss og tvers av Norge.
Det er sjangeren «moderne og rocka» country som har vært «greia» for ronny, noe hele Norge fikk erfare da han høsten 1998 erobret 3. plassen i finalen av ”STJERNER I SIKTE” på TV-2, med låten
”Friends in low places” av Garth Brooks!


• Vinteren 2001 reiste Ronny til Nashville for å spille inn et album. Dette ble aldri utgitt, men ble distribuert og solgt i egen regi.
• Høsten 2002 deltok Ronnie i European ”Stars In Their Eyes” som ble innspilt i Manchester i England hvor han også opptrådte som Garth Brooks.
Programmet ble sendt på engelske tv kanal med ca. 11 mill. seere.
• I 2004 deltok han, og vant tittelen som Norgesmester i countrykaraoke. Finalen ble holdt ved Countryfestivalen i Leknes


I 2006 ble Bandet oppløst, Men har i ettertid tatt på seg noen festival-jobber på forespørsel.
Ronny tok da noen år pause fra musikken, før han startet opp som one-man band.
Nå har One-man bandet blitt duo og pianisten rune sildnes har blitt med fast når han ikke er på jobb med countrybandet Nashville.
Når Ronny og Rune er ute ”på veien”, er det med en blanding av låter fra artister som Garth Brooks, Alan Jackson, Travis Tritt, Toby Keith, Brad Paisley, Hellbillies, m.flere.
De spiller selvfølgelig også låter fra Ronny`s CD som ble spilt inn i 2001 i USA. Låtene på plata er skrevet av verdenskjente låtskrivere som blant annet Paul Overstreet og Tom Paden.

Når dette er sagt skulle det ligge til rette for at alle som har sans for fengende og variert countrymusikk får svingt seg!!

Arrangementet har skjenkebevilling og der med 18års aldersgrense.

2.juledag inviterer vi inn til 2.juledagsfest på Batnfjord Samfunnshus med Ronny Inderberg duo. Duoen spiller fengende countrylåter med dansbar musikk og samtidig et behagelig lydvolum for dem som ønsker å møte alle sine kjente og kjære som er hjemme i julen.

Billett
Ingangbillett for 2.juledag på Batnfjord Samfunnshus. 18års aldersgrense.
See more
350,00 NOK