Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FORENINGEN STUDENTERHUSET

Studenterhuset fejrer Kvindernes Kampdag med to prominente og stærke, feministiske stemmer:

A Mess:
A Mess er med GAFFAs ord ”en fandenivoldsk og tiltrængt røst”–en Rock n’ Riot Grrrl bevæbnet med elguitar og et arsenal af fængende hooks, catchy melodier og en don’t give a fuck attitude, som hvis The Breeders avlede Avril Lavigne og overlod opdragelsen til Pussy Riot.

2023 er året for en ny EP ’No Man’, som spytter singler ud i løbet af året.Hendes nye single ’Happy’ (efteråret ’23) er allerede i fast rotation på P6 Beatog har fået premiere på Tysklands største musikmagasin Visions Magazine. A Mess har allerede en længere tour planlagt i forår ’24 i Tyskland, Østrig og Schweiz.Dorte Hartmann er bag aliaset A Mess. ’Et rod’ er D o r t e stavet bagfra, et uhøjtideligt virvar af fængende melodier og udadvendte følelser. Live er A Mess et stramt og simpelt duo-set up: sang/elguitar og trommer.

Jonathan Jules:
"Jonathan Jules Strange (hun/de), er et spirende stjernefrø fra dansk undergrundslitteratur. Med baggrund i Spoken Word/Poetry Slam scenen i København, sætter hun ud for at levere hårdtslående, taktfaste ord, der efterlader lytteren med emotionelle blå mærker. Fra hendes perspektiv, som non-binær, transkønnet kvinde, søger hun at oplyse de grimme sider, af det samfund der omgiver hende.
I skrivende stund sidder hun til halsen, i arbejdet på hendes kommende debut-digtsamling ”Jeg tror at der bor en pige i mit spejl”, som er sat til udgivelse i 2024."

International Womens Day feat. A Mess / Jonathan Jules

http://studenterhuset.com
Organizer FORENINGEN STUDENTERHUSET
Venue Studenterhuset
Studenterhuset
Date 8. March 2024
Open from 19:00 to 22:00

Studenterhuset fejrer Kvindernes Kampdag med to prominente og stærke, feministiske stemmer:

A Mess:
A Mess er med GAFFAs ord ”en fandenivoldsk og tiltrængt røst”–en Rock n’ Riot Grrrl bevæbnet med elguitar og et arsenal af fængende hooks, catchy...

International Womens Day feat. A Mess / Jonathan Jules
60,00 DKK