Torbjørn Dyrud / Cafe Stift

Cafe Stift
02. February 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 01:00
Event starts at 21:00
http://cafestift.no

Under sola, gjennom regnet

Torbjørn Dyrud har i disse dager lansert sitt andre visealbum.  «Under sola, gjennom regnet» inneholder ti sanger som bærer i seg mye av det folk forbinder med det gode liv på landet. Musikken er en slags amerikana-inspirert Prøysen med en dyktig musikalsk og verbal pianist i midten. Låtene hans er personlige, ekte, nære, varme, ettertenksomme, underfundige og observante.

Musikken lodder dypt og favner vidt. Sangene handler om kjærlighet og savn, jordbruk og håp, foreldreskap og årstider. Torbjørn Dyrud bor og virker på Toten, og en kan fornemme kulturlandskapet og den store himmelen over flatbygdene i musikken han lager. Man kan trygt si at Torbjørn Dyrud er en av Norges beste låtskrivere. 

Responsen på begge hans album har mildt sagt vært overveldende, og det har ikke vært mangel på godord og superlativer. Vi anbefaler alle å komme på konsert for å oppleve en av Norges aller beste låtskrivere!

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve