Tempel // Krøsset

Krøsset
23. March 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 03:00
https://www.facebook.com/krxsset/

Tempel - Releasekonsert 23. mars!
Aldergrense: 20 år

Tempel består av de tre brødrene Espen Gjermundrød (gitar), Inge Gjermundrød (bass/vokal) og Kjetil Gjermundrød (trommer), samt deres aller beste venn, Andreas Espolin Johnson (gitar).
De har alle spilt sammen i flere ulike band de siste 15 årene. Akkurat nå spiller to av dem i undergrunnspunkbandet Machete, og Kjetil spiller trommer i bandet Kvelertak. Bandet har allerede eksistert i 7 år. Lillejulaften 2011 så Tempel sitt første lys, da Espen hadde et riff som Kjetil insisterte på å jobbe videre med. De første årene har handlet om å lage sanger og spille konserter for å utvikle sin musikk. I løpet av de siste 2 årene har de prøvd ulike måter å spille inn sin musikk på, og nå har de endelig funnet sin lyd.
Lyden er både delikat og brutal samtidig, og de blander alle slags sjangre i hardrocken. Her snakker vi et band som kommer til å ta verden med et rush av rå nordavind.
Deres debutalbum vil være ute fredag 23. mars 2018.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve