Standup Ålesund // Teaterfabrikken // SESONGSTART - FÅ BILLETTER

Teaterfabrikken
26. January 2018
Doors open at 19:30
Doors closes at 23:00
Event starts at 21:00

*FÅ BILLETTER*

Standup Ålesund er inne i sin 9.sesong og starter året med en fantastisk gjeng på Teaterfabrikken!

Dato: Fredag 26.januar
Dørene åpner: 19:30
Showstart: 21:00

Henrik Fladseth:
i 2015 besøkte Henrik Teaterfabrikken med sitt soloshow "Kverulant" med stor suksess. Han har i årene etter vært å se flere plasser. Fast deltager på camp senkveld, sølvrekka på tv2, humorgalla i 2017 med blant annet Thomas Giertsen, Atle Antonsen og Robert Stoltenberg. I tillegg til disse merrittene er han vanvittig morsom. Med en ekstravang energi og tilstedeverælse er det vanskelig å ikke bli tatt med inn i Henriks verden, når du ser han på scenen. Om den verdenen er morsom? I aller høyeste grad!

Pål Rønelv:
Denne komikeren har vært hos oss flere ganger, og det gjør oss alltid glad når han vil komme tilbake! Har hatt stor suksess med fast juleshow i Bergen og er fast på en av de beste standupscenene i landet - nemlig ricks i Bergen! En morsom mann, vi er stolt over å presentere!

Laurits Lundgaard:
Denne særpingen står på scener over hele landet. I tillegg driver han sin egen standupklubb på hjemstedet. Laurits har glimt i øyne og svært gode historier å komme med. Så len deg tilbake for å nyte, før du må bøye deg i gapskratter like tterpå.

André Ulveseter:
En av primus motorene for standup Ålesund. Har premiere på sitt andre soloshow "Negativ optimist" i februar på Teaterfabrikken. Han leder dette showet med stødig hånd, så her kan du virkelig bare kose deg. For André har full kontroll!

Dato: Fredag 26.januar
Dørene åpner: 19:30
Showstart: 21:00

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve