Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Koie

Showet begynner 20:00

18-års aldersgrense

Billetter:

standupstavanger.ticketco.events/no/nb/e/22mar

Denne våren inviterer vi til storslått Humorfest på Koie 22. mars i hjerte av Stranda på Sunnmøre! Vi lover bøttevis med latter i nydelige omgivelser - så ta med venner og kjæresten og bli med!

KOMIKERNE:

* Zahid Ali kjenner vi alle fra en rekke suksessfulle TV-programmer, blant annet Rikets Røst, Nissene på låven, og flere sitcoms og filmer. Men det er på standup-scenen det hele begynte, og det er der han er best! Zahid har tidligere hatt enorm suksess med standup-showet Fremmedfrukt - og reiser nå land og strand til kulturhus for å få folk til å skratt-le. Nå er det Stranda som står for tur!

* Raymond Falldalen strør rundhåndet om seg med råd i livet absolutt ingen bør følge. Stått på slalom en gang i hele sitt liv, og fikk skiopplæring av en araber. Svinging og bremsing var ikke en del av opplæringen. Har du gjort en feil i livet, så vit at du ikke var førstemann. Raymond var der før deg. Been there, done that. Om murphys lov har en skostørrelse, så er det 44, tilfeldigvis det samme som Raymond. Raymond har ikke gjort mange feil i livet, fordi alt har vært godt ment, og det har det vært mye av. Uten at det nødvendigvis var en innertier. Det er i nedoverbakke det går unna tenker Raymond. Ikke vær som Raymond.

* Kjetil Melkevik, primus-motor i standupmiljøet i Stavanger. Er nå på sitt 9. år som komiker, og har over 700 opptredener i 100 forskjellige byer og bygder - med flere opptredener ute i Europa. I 2020 hadde han premiere på sitt første soloshow, "Fantomsmerter", som han reiste på turne med til 10 forskjellige byer. Er solid hos alle publikumsgrupper, har god improvisasjon, og en forkjærlighet for ordspill og tørr humor.

Om Koie og Koie Lavvo:

Koie er lokalisert i Stranda sentrum, og tilbyr alt fra enkle til eksklusive hytter. På Koie har du også Koie Lavvo, Stranda's storstue. Koie Lavvo tilbyr en unik opplevelse med sin bar og uteservering. Her har du en nydelig fjordutsikt. Vi tilbyr et bredt spekter av arrangementer gjennom året. Les mer her: koiestay.no/arrangement

Humorfest på Koie

https://koiestay.no/
Organizer Koie
Venue Koie Lavvo
Koie Lavvo
Date 22. March 2024
Open from 20:00 to 02:00
Age limit 18

Showet begynner 20:00

18-års aldersgrense

Billetter:

standupstavanger.ticketco.events/no/nb/e/22mar

Denne våren inviterer vi til...

There are currently no tickets in sale for this event.