The Stapes - TingvollRock - Nattrock

Sellanrå Grendahus
26. May 2018
Doors open at 23:30
Doors closes at 02:00

The Stapes
TingvollRock -Nattrock 26 mai 23.30-02.00

Rockebandet The Stapes fra Kritiansund har de siste årene markert seg lokalt som tight, energisk og dedikert liveband. Med to utgivelser i baklomma, singelen Flesh & Bone og EP-en Forbidden Fruits viser at røttene er godt planta i søttitallsband som The Who, Allman Brothers Band og Led Zeppelin. Bandet består av trommeslager Adrian Ahtola, bassist Kjetil Hoås Jakobsen, gitarist Magnus Grøsneth og gitarist og vokalist Mathias Unhjem Rognskog. Gutta har stått på og spilt sin kompromissløse, hardtslående og rett på sak-musikk på blant annet Notodden Bluesfestival, RaumaRock og Skjærvafest, og imponert både og presse og publikum. Etter Forbidden Fruits-releasekonserten skrev Tidens Krav blant annet: «The Stapes tar strupetak, fortsetter med lynkvasse versjoner av «Lesson Learned the Hard Way» og «Fool Moon».Det var noe massivt over dem. De er større. Voksne. Eliteserien. Musikalsk står de ikke tilbake for hverken Orangoer og El Cueroer.»«Det er offisielt: Kristiansund har nok et band i øverste rockeklasse.»
Åndalsnes Avis skriver den 31.07.2015”Rock med stor R. Ungguttene fra The Stapes spilte høyere enn de vakre romsdalsfjella””De var nok de færreste som hadde hørt the Stapes blant publikum før nå, men at musikken ble satt pris på var det liten tvil om. Det var litt skrint med tilskuere i starten, men et par låter inn i konserten var det hel snudd på hodet. Da var det fullt foran scena, og dansetrinnene og applausen satt løst. Den tøffe bluesrocken som gutta spilte var virkelig "Rocken" i RaumaRock.”

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve