Arctic hår og skjønnhet Bodø 2018

Scandic Havet Bodø
26. May 2018
Doors open at 10:00
Doors closes at 16:30
Event starts at 10:00
https://www.facebook.com/events/122477218564689/

This event has concluded already.

26. mai 2018 arrangerer Bodø & omegn frisør- og velværebedrifter for første gang, hår og skjønnehetsmessa Arctic Hår og Skjønnhet.

Messe starter 26. mai 2018 kl 10:00
Bankett starter 26. mai 2018 kl 20:00

Messen finner sted midt i Bodø sentrum på Scandic Havet. Vi er så heldige å ha fått med oss stand up-komiker og frisør Adam Schjølberg som konferansier.

Parallelt med messen arrangerer vi flere konkurranser i klassene elev, lærling og åpen klasse. Konkurransen vil ha fokus på streetfashion. Her har vi fått med oss erfarne dommere som tidligere har bedømt blant annet NM i Oslo.
PÅMELDING TIL ARCTIC CUP 2018 kan gjøres til : arctic.cup2018@gmail.com.

Vi inviterer frisører og hudpleiere fra hele landsdelen og håper også på besøk av kundene våre. Formålet med messa er å samle bransjen og vise Bodøfolket hva vi har å by på. Vi ønsker med dette å løfte omdømmet av faget vårt.

Vi har fått med oss både lokale og nasjonale leverandører innenfor frisør- og hudpleiebransjen. Det blir stands, hårshow og mye moro fra morgen til kveld.

Vi avslutter dagen med bankett med treretters middag, underholdning og premieutdeling til vinnerne i de forskjellige klassene.

Mer info om hvilke leverandører du kan møte hos oss og hvem av de som blir å holde show vil du finne straks på denne siden. Så følg med!

Velkommen til ei faglig og morsom helg i Bodø!

Vennlig hilsen oss i Bodø & omegn frisør- og velværebedrifter.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve