Moon Hooch (US) på Vaktbua!

Vaktbua - Odderøya
27. April 2018
Doors open at 22:00
Doors closes at 02:00
Event starts at 23:00
https://www.facebook.com/Kulturbua/

Straight outta Brooklyn, we give you Moon Hooch!

For vi har vært så heldig å få en New York - trio til å svinge innom Vaktbua! Bandet er på sin andre Norges-turné, og dette er vel verdt å få med seg. Brooklyn-trioen overrumplet publikum og musikkbransje i Oslo og Bergen fullstendig på forrige runde og blåste hele gjengen overende. Etter konsert gikk alle hjem svette, glade og med verkende dansetær, uten at noen helt skjønte hva som hadde skjedd. Gjetord er bare forbokstaven. 

Men heldigvis, så er Newyorkerne er på vei tilbake, og på vei til Kristiansand!

Bandets primitive og 100 prosent dansbare musikk utfordrer absolutt alle sjangerdefinisjoner. Vi snakker et brygg sterkt inspirert av EDM/Dance/Dub step – bare med saksofoner og et trommesett, av og til en synth eller to. Selv kaller de musikken sin ”Cave Music». Døm selv. 

Musikknyheter.no hadde dette å si om konserten i Oslo: ”Fra de går på scenen stiger stemningen i taket, og de har ikke spilt i mange minutter før folk begynner å danse. Det er ikke veldig ofte det skjer på konserter, men her danses det altså helt vilt.”

Om man ikke har opplevd Moon Hooch live enda, da er tiden inne for å bli revet med i dette magiske møtet mellom akustisk og elektronisk musikk!

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve