Kjell Elvis

Bastine
23. May 2018
Doors open at 20:30
Doors closes at 22:30
Event starts at 21:00

Kjell Elvis (Kjell Henning Bjørnstad) er en entertainer i særklasse, med en mer enn 20 år lang karriere i underholdningsbransjen! Med sin likhet til Elvis, utstråling og karisma har han gjort stor suksess. I 1994 og tok han steget som profesjonell Elvis imitator på heltid.

Kjell Henning var sju år da han så Elvis Presley på TV for første gang. Elvis synger «Love Me Tender». - Mer enn førti år senere er kjærligheten til Elvis like sterk. «Kongen» er død, men Kjell Elvis, som er Skandinavias eneste Elvis Tribute Artist, sørger for å holde liv i magien. Når publikum lukker øynene, skal de høre Elvis - og når de åpner øynene, skal de se Elvis.

GJENNOMBRUDDET
19 år gammel begynte han å jobbe målrettet for å nå drømmen. Kjell Henning kaller seg nå Kjell Elvis og bruker fritiden på å trene stemmebruk og dansetrinn.

Gjennombruddet kom i 1997, med en TV-reportasje som ble vist på de største TV-kanalene i Norge, Danmark, Sverige og Tyskland. Kjell Elvis ble kjent over natten og karrieren tok av. Kjell Elvis er europamester, nordisk mester og bronsevinner i VM i Elvis-imitasjon. Han har fått sitt navn i Guinness’ Rekordbok etter å ha sunget Elvis-sanger i over 40 timer. Fascinasjonen for Elvis er ikke en hobby. Det er en livsstil og et levebrød.
Kjell Elvis har gitt ut 2 Cd album:
In My Way fra 1998
He Touched Me fra 2008

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve