De Forbandede (DK) // Krøsset

Krøsset
19. May 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 03:00
https://www.facebook.com/krxsset/

Aldersgrense: 20 år

Med krøllede skitser i hånden indspillede De Forbandede album nr. 2 i SomeStudio i en intens uge i sommeren 2017. Bandets legende tilgang er intakt og jam er et nødvendigt udgangspunkt for at De Forbandede kan befri sig selv musikalsk.

Fra et travlt kalenderår med 30 koncerter smukt fordelt i Danmark, er de mange indtryk bearbejdet til en tro på musik, benspænd og trangen til at være kreativ.

Planen var at videreudvikle følelsen fra det første album uden at gå på kompromis med naivitet og simpelhed. Otte numre med groovy beats, ørehænger vokal, orgel, fuzz guitar/bas, spring reverb og space echo udgør De Forbandedes nye album "Den Evige Nat" - et album, der kredser om fascination og væmmelse af ego, kærlighed og fremmede planeter.

Med en fod i fortid og fremtid spiller De Forbandede pop-stoner, psych-rock der stadig og heldigvis appelerer til din bror og dødsmetal mor. Som et friskt pust på den skandinaviske musikscene lover De Forbandede en varieret og medrivende plade, der viser og varsler nye toner og højder for hvad bandet tør at udgive på vinyl, cd og online streaming.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve