Filmkveld: Fluefangeren

Kristiansand Kino
27. April 2018
Doors open at 18:00
Doors closes at 20:00

Human-Etisk Forbund, Kristiansand inviterer deg til filmkveld med filmen:

Fluefangeren - er et fengslende politisk drama som fanger vekst og fall av et diktatur i et klasserom. Vi møter Ghani, en idealistisk lærer, som i løpet av en intens dag, mister sine egne prinsipper når han stenger elevene inne i klasserommet i et forsøk på å sementere den etniske konflikten blant barna og samtidig redde sin egen arbeidsplass.

Fluefangeren er den norske regissøren Izer Alius første spillefilm. Filmen fikk sin verdenspremiere i Discovery-seksjonen under den internasjonale filmfestivalen i Toronto i 2016, der debutfilmer av fremtidens regissører med et særskilt filmtalent vises.

Publikum har så langt mottatt filmen med både latter og engasjement. Norgespremieren av Fluefangeren ble vist for fulle hus under Tromsø Internasjonale Filmfestival i midten av januar, der filmen også vant Den Norske Fredsfilmprisen.

"en imponerende stilsikker debutfilm, et drivende drama med sofistikert bildepoesi..." - Jon Inge Faldalen, Rushprint

"Vel verd kinobilletten" - Geir Kamsvåg, Cinema

Filmen vises i sal 5 (Kristiansand Kino). Dørene åpnes 18.00 hvor det blir en kort innledning før filmen begynner 18.10.

Billett koster kun 50 kroner per person. Billett kjøpes enkelt her på Tikkio.

Filmen er tillatt for alle (ingen aldersgrense) og alle er velkomne til å kjøpe billett.

Mer informasjon om filmen: filmweb.no/film/article1211119.ece

NB: I etterkant av filmen inviteres du også til å bli med på Telfords (nabopuben) for å lufte tankene som vi gjør oss etter det vi har sett.. Vi håper du har anledning til å komme!

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve