NM I TØRRFESK-KASTING

SALT - Art Music Oslo
25. May 2018
Doors open at 19:00
Doors closes at 02:00
Event starts at 20:00
https://www.facebook.com/events/1131984173607915/

KAST LENGST - VINN FESTIVALPASS!

Trænafestivalen og Bodøfestivalen inviterer for andre år på rad til Norgesmesterskap i tørrfisk-kasting under den store hjellen hos SALT Art - Music i Oslo. Mesterskapet går av stabelen fredag 25. mai og konkurransen starter kl 20:00.

Vi har satt et tak på 80 deltakere og har åpnet for påmelding på forhånd, så her er det første hen til hjella som gjelder.

Det handler kun om rå kraft og teknikk, og det lengste kastet vinner. Vi deler opp i dame- og herreklesse, og det blir kun ett kast per person i innledende runder. De 3 beste kasterne fra hver klasse går til finalen hvor vinnerne skal kåres.

Lengste kast premieres med festivalpass til både Trænafestivalen 2018 og Bodøfestivalen 2018. I tillegg byr SALT på gratis sauna i Árdna til vinneren resten av 2018.

Etter mesterskapet blir det fest i Naustet til natta tar oss.

Vel møtt og lykke til!

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve