Eg ser at du er mor - GRIMSTAD

Apotekergården Grimstad
16. June 2018
Doors open at 19:00
Doors closes at 21:00
Event starts at 20:00

Stand Up komiker Susann Laache har de siste 9 månedene jobbet med sitt første soloshow «Eg ser at du er mor». Susann Laache har stått jevnlig på scener og arrangert show på Østlandet i over 2.5 år. Premieren av showet tar hun på Apotekergården i Grimstad og hun gleder seg til en kveld med latter, god stemning og ikke minst til å få din oppmerksomhet når hun tråkker opp på scenen. 
(Det er forresten meg, Susann, som skrev dette over. Jeg skrev om meg selv i tredjeperson fordi det så mer profesjonelt ut og det har man begynt å gjøre etter man ble mor. «Nå skal mamma bare tisse litt før mamma skal ut å handle middag»)Det er et Stand Up show for både kvinner og menn. For deg som har bestemt at barn ikke er aktuelt i dette liv, du kan få en liten bekreftelse på at du kan ha tatt riktig valg. Et show for deg som er gravid som kan få et lite snev av tvil på om det var den beste avgjørelsen. Dette er et show for deg som har fått barn for å redde forholdet. Det gjorde det antageligvis ikke. Om det gjorde det så har dere en god tålmodighet og bør fortsette med det. «Det er ikke bare, bare å få barn» har du kanskje tenkt en gang? Da er dette et show for deg. Har du ikke tenkt det? Da bør du komme på show å få et innblikk i hvordan det kunne vært. Et show til deg som ønsker deg barn og alle bivirkninger av dette. Til deg som har barn og som forguder de, lever for de og bruker all din dårlig samvittighet på de akkurat som meg. Til deg som har fått kroppslige utfoldelser som følge av graviditet og fødsel og til deg som ikke ønsker å være alene.Til deg som er kvinne eller mann som har barn og som tenker at en kveld med meg, et glass med noe godt i og barnevakt er en veldig god ide.

Om du ønsker å komme alene så fungerer det fint. Ønsker du følge denne kvelden er det enda hyggeligere. Ta med eksen, venner, svigermor, oldemor, naboen, katten eller eventuelt din nåværende mann eller kvinne (noe som kan bli mer vellykket enn å ha med eksen og katten) og kom på show. Tenk at «nei hun har vi ikke hørt om, men hun har vi jammen lyst til å oppleve på scenen». Ved eventuelle spørsmål om barneoppdragelse anbefaler jeg dette å vente til klokken 21.00 denne fredagen.
Vi sees!

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve