SUSTO (solo) Justin Osborne

Revolver Bakgården
13. July 2018
Doors open at 18:00
Doors closes at 22:00
Event starts at 19:00

SUSTO (US) - solo Justin Osborne - i Bakgården på Revolver!
A Night of SUSTO Stories

Vi som var så heldige å få billett til den veldig utsolgte konserten med SUSTO under By:larm i år, vet hva det snakkes om.
Justin Osborne kommer for noen eksklusive konserter i Europa i sommer, og Oslo og Revolver Bakgården er eneste konsert i Skandinavia. Samtidig som bandet var i Europa i vinter, slapp de SUSTO Stories på alle strømmetjenester. SUSTO Stories er nedstrippede, intime versoner av SUSTOs sanger, inkludert noen av de tidligere utgitte sangene, hentet fra fra SUSTOs serie med videoer Stories.
Alt ligger an til en eventyrlig SUSTO Stories kveld i Oslos fineste bakgård, som brygger sin egen eventyrlig drikke. Oslo-sommer på sitt aller beste!


SUSTO- & I´m fine today
(Acid Boys/ Rocksnob)
av Tom Skjeklesæther

Det er ikke helt lett å gripe fatt i hva SUSTO er, men jeg gjetter på at det er bandnavnet som skjuler sangeren/ låtskriveren Justin Osborne og gitaristen/ pianisten Johnny Delaware. Pluss et knippe musikere til som hjelper til å gjøre plata med den merkelige tittelen & I´m fine today til det som kan betegnes som en lysfontene av et album, der musikken strømmer i alle retninger.

Joda, americanaen er inni der den også, men bak titler som «Hard drugs», «Gay in the South», «Mystery Man», «Cosmic Cowboy» (Hey,hey,hey!- Den originale Cosmic Cowboy her), «Havana Vieja» og «Jah Werx» er det så mye som foregår at det tar tid å dechiffrere det hele. Hvilket jeg mistenker er verdt strevet med det som er SUSTOs andre plata.

Justin Osborne har stemmen som drar deg inn og han vet hva en god melodi er. Akkurat nå er jeg helt hekta på sangen «Mountain Top»; svevende spacerock for deg som kanskje er litt skuffet over nye The War on Drugs eller lurer på hvor lenge det kan gå før Oscar Velasco kommer med en oppfølger til den stadig besnærende 2015-plata Golden Child.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve