Sunnmøre Yogafestival

Barstadvik
15-17. June 2018
Doors open at 16:00
Doors closes at 15:00
Event starts at 17:00
https://www.sunnmoreyogafestival.no/

Jordnær yogafestival i vakker natur!

Sunnmøre Yogafestival er ein sosial og inkluderande festival, med aktivitetar for store og for små. Festivalen er både for deg som alt har erfart yogaens positive effekt, og for deg som aldri har prøvd yoga. Utover yoga, kan du på festivalen vandre i vakre fjell, kvile blikket på solnedgangane i Breisundet, nyte middag og sosialt fellesskap i fjøra, lytte til live-musikk, bestille massasjer og ta med ungane på natursti, leik og moro. Ta med heile familien, og nyt helga med oss.

Festivalen vert arrangert av Bygdesentralen, Bygdas samfunnshus Samhald og Barstadvik Idrettslag, godt hjulpe av frivillige i bygda og støttespelarar i kommuna og lokalt næringsliv. Festivalen har telt- og bobilcamp, og vil du ha enda meir komfort kan du leige rom privat i ein av mange gjestfrie heimane i Barstadvik. Arrangementet er alkoholfritt.

Du finn komplett program på www.sunnmoreyogafestival.no/program

Velkommen til Barstadvik!

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve