Standup på Stift 25. mai

Cafe Stift
25. May 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 01:00
Event starts at 21:00
http://www.cafestift.no

Vårens siste STANDUP PÅ STIFT, 25. mai kl 21:00

TORBJØRN MELBYE
Torbjørn kom inn i stand up-miljøet nylig, men har allerede vist seg verdig på flere scener rundt om i landet. Han er ikke redd for å ta sjanser og leverer observasjoner som er lett å kjenne seg igjen i. Han byr på seg selv på godt og vondt og slipper publikum inn i sin versjon av verden.

MALENE STORRUSTEN
Malene Storrusten er 30 år og har nettopp kommet over sceneskrekken. Kall det litt late blooming. Det utnytter hun til det fulle og står både i øst og vest (men mest i Oslo da). Selv om hun er fra Østlandet står Lillehammer sterkt i hennes hjerte, siden det er derfra tjukkeste slekta er fra.

DAN ARE LYKKE LARSEN
Ingen er heldigvis like, noen er spreke mens andre er det ikke fullt så mye fart i. Men alle har noen deler på kroppen som fungerer optimalt. For Lykke Larsen er denne kroppsdelen munnen og da er standup en overkommelig øvelse fordi om han sliter med å stå. Det er typisk norsk å være god på ski men denne fyren er desidert best på afterski!!!

KONFERANSIER: LARS HANSEN
Lars har holdt på med standup i flere år, og med masse energi og godt humør høster han latter og applaus hos et bredt publikum. Med en stor kunnskapsbank og en unik evne til improvisasjon evner han å lire av seg vittigheter ene og alene basert på publikumsdialog. Når Lars ikke står på scenen, er han å finne i redaksjonen som tekstforfatter hos flere større tv-produksjoner.

MARKUS VANGEN
Markus er student og programleder i Norges største lokalradio. Humoren hans baserer seg på artige og selvironiske oberservasjoner fra hverdagen. Markus er også prestseønn så du skal ikke se bort ifra at du får en liten innføring i det å være prestesønn i 2018.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve