Viser & Poesifestivalen på Tofte

Tofte samfunnshus
15. September 2018
Doors open at 15:30
Doors closes at 23:00
Event starts at 16:00
http://www.bokhandleren.net

This event has concluded already.

Dette blir en fantastisk fin dag der vi starter i Bokhandelen. Alt som skjer i bokhandelen er det gratis inngang på. På Samfunnshuset blir det salg av alkohol, mat, snacks, mineralvann.

BOKHANDLEREN PÅ TOFTE:

Tone Merethe Andreassen forteller eventyret om Gruffalo.

Christine Sandtorv har de siste årene gitt ut barneplatene Stjerneteller og vant spellemannprisen både i 2012 og 2014 for Årets barneplate. Hun spiller også i bergenstrioen Ephemera og tar med seg bassist Per Amund Solberg til Tofte.

Odd Erik Lothe er opprinnelig fra Eid og var vokalist i bandet Fabel. Han gir ut musikk under eget navn nå og konserten i bokhandelen er en slippefest for splitter ny plate.

TOFTE SAMFUNNSHUS:

Einar Flaa har tidligere besøkt bokhandelen og enda bedre han har også gitt ut en helt ny plate som han spiller smakebiter fra.

Camilla Groth er en norsk lyriker som debuterte med Nature Boy i 2008 og har gitt ut fire bøker.

Haakon Ellingsen-trio kommer også med en rykende fersk plate der de blant annet har tonesatt Inger Hagerups tekster. Ellingsen er en aktiv soloartist i tillegg til å ha spilt i bandene The Last James og When.

Hans Rønningen og Rune Berg fra Bikubesong. Rønningen spilte hovedrollen i Frode Gryttens Bikubesong. Det er Det Norske Teatrets mest suksessfulle oppsetting og det er en stor glede at Rønningen tar med seg musikalsk leder, Rune Berg (The Margarets/Number7Deli), for å gi smakebiter fra den klassiske forestillingen.

Mika Olavi er en svensk visesanger som debuterte med platen Nålkonstnarens Visor i 2012. Han er spesielt kjent for sine tekster som har et snev av humor i alvoret.

Indigorado er en norsksvensk duo som kommer fra Ås. De har turnert over store deler av verden med sin indiefolk.

Guren Hagen er fra Rendalen og du har helt sikkert hørt sangene Det store i det små og Hjertet mitt. Han har gitt ut over ti plater og blitt tildelt Prøysenprisen.

Odd Erik Lothe spiller også om kvelden.

William Hut er sist sett i programmet Århundrets stemme på TV2 nå i vår. Han er også platefersk og tidligere har du helt sikkert hørt hiten Take it easy. Han har også en fortid som vokalist i bergensbandet Poor Rich Ones.

Ragnar Blichfeldt-trio skal avslutte denne dagen og vi lover et verdig punktum. Ragnar bor i Holmsbu og ga i 2017 ut platen Guder & Glitter.

Velkommen skal dere være!

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve