Festival uten navn - nå starter vi!

Vollebekk fabrikker
15. June 2018
Doors open at 15:00
Doors closes at 01:00
Event starts at 15:00
http://facebook.com/festivalutennavn

Vi drar til Vollebekk fabrikker for å bygge festivalen vi drømmer om.

Sammen med våre gjester legger vi grunnlaget for "Festival uten navn - fortsettelsen", og bygger oss frem mot fredag den 15. juni!

Våre arrangementer skal være et kult sted hvor man blir kjent, et sted hvor vi samarbeider og bygger noe nytt, et sted hvor up-and-coming bands og artister blir heiet frem som de headlinerne de er!

Den 15. juni starter vi klokken 15 og avslutter godt ut på kvelden. Vi har seks band, to DJer, en up-and-coming kunstnergruppe som lager en større workshop, det blir speed-friending og overraskelser, det blir grilling og vi har skjenkebevilling. Det meste er på stell - nå må vi bare invitere inn og lage fest!

I to dager frem mot fredag den 15, inviterer vi til Vollebekk fabrikker forl å bygge festival med oss. Vi kommer til å ha gjort en del fra før, men scene og bar bør bygges, banner bør males og vi syr de siste vimplene sammen. Er vi mange kan vi gjøre mye, men det viktigste er å ha det gøy!

Vi starter klokken 15, med konsert, mat og drikke klokken 18, også runder vi av rundt klokken 21. For mer informasjon, så meld deg gjerne inn i gruppen, Vi som skal på oppvarming til Festival uten navn! (http://bit.do/oppvarmingsgruppa)

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve