Jonis Josef presenterer: Juicy | Prelaten 12 .sep

Prelaten Kro Og Scene
12. September 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 23:00
Event starts at 21:00
https://www.facebook.com/events/325883717947454/

«Juicy» er et standup-show skrevet og fremført av Jonis Josef. Jonis snakker om livet sitt, hvordan det er å stå litt utenfor i Norge, og ler og spøker med det meste på veien.

Josef er et utrolig talent i en sprudlende kropp som bare er ment for å underholde andre. Han ble nylig nominert til årets gjennombrudd på komiprisen i 2017, og ble også nominert til den annerkjente Stå-Opp Prisen i 2017, hvor juryen blant annet skrev at "han har utviklet seg selv i sin særegne urbane form, hvor det ungdommelig, lekende og hans personlige stil gjør opplevelsen av Jonis til en frisk og spennende ny komiker."

Han har opptredd på stand-up konkurranser over hele verden, og har blant annet stått på verdenskjente stand-up scener som The Comedy Store og The Laugh Factory. Han har allerede vært å se på programmer som Nytt På Nytt, Trygdekontoret, Lindmo og Unge Lovende. Han var også programleder på p3 sammen med Siri Seljeseth i det populære radioprogrammet Kvota. Nå jobber han med sin aller første TV-produksjon, "Kongen av Gulset", som skal på NRK til våren, men først skal han turnere rundt med det han kan best, nemlig stand-up.

«Juicy» er Jonis Josefs første soloshow – og en anledning til å oppleve et av de største humortalentene i Norge i dag.
ID 18 år.

Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
Jonis Josef 230 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve