Nagel

Kom Heim Café
09. November 2018
Doors open at 19:00
Doors closes at 02:00
Event starts at 21:00

This event has concluded already.

Nagel har de siste årene gjort et stort antall konserter i hele landet, to plateutgivelser, flere musikkvideoer og fått en mengde presseoppslag. Vi er så heldige at de kommer til Mørkved for å gjøre en magisk konsert!

I mars 2015 slapp Nagels albumet ”Det kommer ikke til å skje” på labelen ACCA Records. Dette er bandets tredje album og har mottatt gode omtaler, deriblant terningkast 5 i VG. Releaseturneen i 2015 og 2016 hadde konserter i Tromsø, Harstad, Bodø, Trondheim, Oslo, Bergen og Kristiansand. I 2017 og 2018 har det blitt jobbet med nytt album, og det nærmer seg nå ferdigstillelse av det.

- Nagel -
Kristoffer Magnus Nohr Unstad
Frank Hüttopohl
Rakel Aurjord
Nils Petter Rusånes
Endre Njøs.

Nagel har i sin nåværende form vært i drift siden 2011, og har medlemmer fra bla.a Kråkesølv og Kollwitz. Musikken er forankret i ”Bodøbølgens” indiebaserte poprock, og har ærlige tekster på N-Norsk om liv & leven i aksen Bodø – Saltdal, samt noe utafor det også. Med de tre vokalistene Nils Rusånes, Rakel Aurjord og Kristoffer Unstad er det energi og sjarm når Nagel spiller live og det gis alt alltid!

Billettpris kr.150,- + kr.10,- i omkostninger.
Aldersgrense: 20 år.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve