Baby in Vain (DK) + support: Fervent Mind

Krøsset
13. October 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 03:00
http://babyinvain.com/en/

Efter flere års tilløb, med udgivelser af singler og én EP, udgav BABY IN VAIN deres debutalbum More Nothing, til store roser fra både dansk og udenlandsk presse, d. 25. august 2017. Den ekstremt positive modtagelse af albummet bød blandt andet på 6 hjerter i Politiken, 6 stjerner i Gaffa, og en yderst positiv medfart i Berlingske, der gik under overskriften "Hypet dansk rocktrio genopliver grungen”. BABY IN VAIN har siden udgivelsen af More Nothing turneret heftigt i UK, det meste af Europa og Skandinavien og det stopper ikke her – sideløbende med at bandet skriver ny musik bliver der plads til endnu en EU tour med Hockey Dad (AU), UK headliner shows samt enkeltstående shows i USA – og så er Roskilde Festival selvfølgelig på plads når sommeren skydes i gang.

SUPPORT: FERVENT MIND
Med høy temperatur og et fengslende uttrykk er Fervent Mind i ferd med å bli et kjent og respektert band på Osloscenene.
Eksperimentell rock med elektroniske ingredienser og innslag fra post-rock og metal så vel som drømmepop, trip hop og samtidsjazz.

Fervent Mind ble formet høsten 2014 av Live Sollid, bandets vokalist og musikalske leder. Siden det har de sammen utviklet et sound som er både unikt, rått og originalt. Bandet spiller eksperimentell rock med elektroniske ingredienser og innslag fra post-rock og metal så vel som drømmepop, trip hop og samtidsjazz. Musikken balanserer på en hårfin linje i et landskap mellom det harde og det sarte. Band som Porcupine Tree, Mew, Massive Attack, Radiohead og Susanne Sundfør er sterke inspirasjonskilder.
Siden oppstart har bandet jobbet hardt og målrettet mot å bli et samspilt maskineri, kjent for sine intense og energiske liveopptredener. I sin spede begynnelse ble de A-listet på Radio Nova, og singelen “All Sounds Muted” som kom ut i 2016 ble spilt på NRK P13.
De har spilt en rekke konserter både i Oslo og rundt om i landet, og våren 2019 er de endelig klare for å slippe sitt debutalbum.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve