Veneer og Gøgereden på Loppen

Loppen
24. August 2018
Doors open at 21:00
Doors closes at 02:00
http://loppen.dk/kalender/second-hand-sessions-3

Fredag d. 24. august gentager Loppens egen rockklub, Second Hand Sessions, succesen fra debuten i juni og inviterer endnu engang ind til en aften i rockmusikkens tegn. Denne aften byder på hardrock fra Veneer og Gøgereden!

Veneer er et nyt band med base i København, der spiller alternativ rock, hvor den medbragte gigbag er proppet med sprøde riffs og høj energi.

Veneer har det seneste år været godt omkring undergrundens koncertsteder såsom Rust, Tapperiet, Underwerket, Pumpehuset og diverse festivaler, og er i intet mindre end topform, når de gæster Loppen sidst i august!

Gøgereden er historien, der fortælles, når der er åbent hus på anstalten. Det er ekkoet, som løber ned ad gangene og males i graffiti på væggene. Det som du lige har på tungen, men ikke helt kan sætte ord på. Bandet har allerede gjort hovedstaden rundtosset med deres hårdtslående og forførende guitarriffs, og er nu klar til også at blæse Loppen bagover!

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve