Lær å koke kraft med URmor Siv

UR kraft + kolonial
13. August 2018
Doors open at 18:00
Doors closes at 20:00
https://www.facebook.com/urkolonial/

Lær i koke kraft med URmor Siv

Kraft kan på flere måter være er en ungdomskilde, med sin styrkende effekt på hud, hår og negler. I tillegg inneholder kraft næringsstoffer som kan gjøre underverker for muskler, ledd og fordøyelsen.

URmor Siv er utdannet ernæringsterapeut og har jobbet en årrekke med å holde kurs, foredrag og spre kunnskap om mat, helse og matglede. Siv er iniativtakeren bak UR og brenner lidenskapelig for å gjøre ekte, nærinsgrik og bærekraftig mat lett tilgjenngelig for folk. Hun deler sin kunnskap om KRAFT, hva du bør koke på, hvordan den tilberedes og forklarer hvorfor det er lurt å lage og innta kraft, både i lys av helse og bærekraft. Teori og praksis i skjønn forening.

Kraft er en eldgammel tradisjon som har hatt stor plass i de fleste kulturer.

Her er en morsom historie fra Frankrike:

"På midten av 1700-tallet var det vanlig for omreisende å ta inn på vertshus for kost og losji når kvelden kom. Ofte serverte verten suppeboller med kraft – kalt restoratifs. Denne praksisen og navnet ga opphav til ordet restaurant: et sted for å gjenopprette helse og velvære."

Å få inn Kraft som en del av det daglige kostholdet er både helsebringende for deg og bærekraftig for moder jord.

Alle får en deilig kopp med deilig smaksrik kraft! Og vi fyller opp med kraftbein av 100% grass fed kraftbein av storfè, økologiske kyllingskrotter og føtter som dere kan handle med der hjem. Ferdig kokt kraft er også å få kjøpt! 10% til alle kursdeltagere.

Begrenset antall plasser og påmeldingen er bindende.

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve