El Paraiso Records Presents: Causa Sui + Mythic Sunship (Release party)

LOPPEN
05. October 2018
Doors open at 21:00
Doors closes at 02:00

This event has concluded already.

El Paraiso Records Presents: Causa Sui + Mythic Sunship (Release party)

Causa Sui har efterhånden skabt sig en solid fanskare over hele verden, og bandet har gang på gang bevist, hvorfor de er i en klasse for sig, når det kommer til himmelstræbende psych & stoner i møde med tranceskabende jazz og kraut.

Hvor moderne psych-bands ofte kan fortabe sig i dyrkelsen af nostalgiske stiltræk, så har Causa Sui helt fra starten haft en anderledes åben og eksperimenterende tilgang. En tilgang, der reflekterer, at gruppens medlemmer har rødder i eksperimenterende projekter og at de har arbejdet sammen med folk fra bl.a. Sunburned Hand of the Man, Tortoise og fremtrædende musikere fra Chicagos jazzscene som f.eks. Rob Mazurek.

Gruppens fantastiske evne til at skrue numre sammen, der både byder på monumentale stoner rock-riffs og syrede improvisationer. Her er bevægelser ind i spiritual freejazz, drømmende forløb inspireret af gamle italienske soundtracks, krautrockede udladninger og som altid masser af ekstatisk støjguitar. Kort sagt lidt af en våd drøm for alle, der gerne vil bevæge sig med ud på en bevidsthedsudvidende lydrejse uden at hænge fast i fortidens syrerockklicheer.

Med sig har Causa Sui den danske kvartet Mythic Sunship. Som Causa Sui excellerer Mythic Sunship også i lange og spacede instrumentalnumre, der både lader sig inspirere af kosmisk jazz og tunge rockriffs i en særdeles medrivende blanding. På aftenen udgiver Mythic Sunship tillige deres 4. LP "Another Shape of Psychedelic Music" på El Paraiso

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve