YAMANTAKA // SONIC TITAN live på Loppen

LOPPEN
22. November 2018
Doors open at 20:30
Doors closes at 02:00

Der er en hel verden af lyd og billeder inden i Yamantaka // Sonic Titan. De er et Noh-Wave-prog-kollektiv, et sort-hvidt (og nogle gange rødt) teaterfirma, en operatisk psych-kult og spekulative profeter af menneskehedens forestående undergang. Frem for alt er de et tordende rock-band, og på deres tredje album, DIRT, er de tungere end de nogensinde har været før.

Det Toronto-baseret band, har for nyligt udvidet med ny sanger ”Joanna Delos Reyes”, guitarist ”Hiroki Tanaka” og bassist ”Brandon Lim”. De nye medlemmer gør sammen med de tronende trommer spillet af kunstner Alaska B, sangeren og teater-kunstner Ange Loft og keyboard-spiller Brendan Swanson, gruppen til en urkraft af lyd!

Live fylder bandet scenen med støj, fine melodier og kakofoni, i en på én gang harmonisk og kaospræget sammensmeltning. Kort sagt, et band der skal opleves live!

Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
standard 60 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve