Munroe/Knutsen - intimkonsert@Studio Spornes

Studio Spornes
24. November 2018
Doors open at 19:00
Doors closes at 23:00
Event starts at 20:00
http://www.studiospornes.no
Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
Munroe/Knutsen - intimkonsert@Studio Spornes 250 NOK
-
0
+

Munroe/Knutsen er en ny duo, men de har allerede gjort seg bemerket med sine tre singler utgitt i 2017. Med sin helt særegne stemning har duen utgitt låter som, selv ved første gjennomlytting, blir til klassikere. Det er noe rått, men likevel varmt og sart i uttrykket som bare tid og historie kan veve sammen.

For historien begynner ikke her. Bestående av Marie Munroe og Christer Knutsen kjenner du kanskje disse to fra sine egne respektive solo-utgivelser: Munroe som pop-yndling med jazzbakgrunn og Knutsen som rockeprins.Siden 2004 har de vært hverandres støttespillere. På til sammen syv utgivelser har de fulgt hverandre: spilt og sunget på hverandres utgivelser; turnert sammen i band. Bare aldri som likestilte - ikke før nå. 26. januar slapp duoen albumet A Murder Of Crow, til jubelbrus og trampeklapp fra anmeldere!
Endelig har det lykkes oss å få duoen på intim-scenen her på Studio Spornes! Vi gleder oss noe vanvittig! Velkommen til en konsertopplevelse av de sjeldne!

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve