Buicken, med Saabye Christensen, Stalsberg, Reiersrud og Kvernberg

Aurora Restaurant og Livescene
24. November 2018
Doors open at 18:00
Doors closes at 02:00
Event starts at 20:00
https://www.facebook.com/havblikknesna.no/
Ticket name Choose amount
Buicken 250 NOK
-
0
+

BUICKEN – VI PRISER VEIENE
Lars Saabye Christensen - Ola Kvernberg – Knut Reiersrud - Tom Stalsberg

Buicken kjører med poesi på reservetanken og passe mengder rock, blues og jazz i bagasjerommet. De har stort sett spilt for fulle hus, men også for tomme saler og flasker.

5.November kommer det etterlengtede albumet som Norge har ventet på.Det blir et album bestående av dikt, fortellinger og stemninger som er tonesatt av landets fremste musikere.

Dette er toner og poesi i skjønn harmoni, med dikterne Lars Saabye Christensen og Tom Stalsberg som bærebjelken og en ambulerende gjeng med musikere: Amund Maarud, Mathias Eick, Knut Reiersrud og Ola Kvernberg. På scenen er vi alltid Lars Saabye Christensen og Tom Stalsberg, i tillegg til to av musikerne.

Kveldens musikere er Knut Reiersrud (gitar) og Ola Kvernberg (fiolin).

Forestillingene er varierte: Vi har rene beretninger, vi har fortellinger tonesatt av musikk, i tillegg til egne deler med soloinnslag fra musikerne. Det fris til den musikkglade, den litteraturinteressert, og viktigst av alt: Til deg som er opptatt av de gode tingene i livet - ærlige beretninger og unike fortellinger.

Saabye Christensen og Stalsberg er de to som står for tekstene, som leser tekstene og ellers henger med musikerne som best de kan. Vi lover ingenting, sier de, men det vi lover, ja det holder vi.

Dur er døden, moll er moro.

Dørene åpner kl 18:00. Konsertstart 20:00. Bok-nachspiel med Lars Saabye Christensen etter konserten. Boksalg og signering.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve