Rabalderkonsert: Mandarinsaft // Bud Samfunnshus

Bud Samfunnshus
15. September 2018
Doors open at 13:00
Doors closes at 14:30
Event starts at 13:30

This event has concluded already.

Rabalderfestivalen arrangerer konsert for barn i Bud!

Mandarinsaft er et band fra Trondheim som spiller musikk for barn i alle aldre. Med rocketoner tar bandet med barn og voksne på en reise inn i en musikalsk hage, fylt med fantasi og glede.
Utover høsten blir det konserter flere steder i Romsdalen. For noen uker siden tok vi med oss Meg og Kammeraten min til Åndalsnes, nå er vi klare for Bud Samfunnshus.

Dørene åpner 13.00
Konsertstart 13.30
Billetter: 150kr for alle over 2 år (gjelder også voksne). Barn under 2 år kommer inn gratis.

Mer om bandet her:
Trondheimsbandet Mandarinsaft ga ut sin nye barneplate på Øra Fonogram sommeren 2018. Det artigste gutta i bandet vet er å spille musikk og bruke fantasien. I konserten Mandarinsaft – på vei te en venn kan du gjennom musikken drømme deg tilbake til dinosaurenes tid, bli med på sykkeltur i sola eller fly i vinden med en paraply.

Mandarinsaft tar utgangspunkt i barns perspektiver og interesser, og det varierte musikalske uttrykket følges av tekster som er skrevet med innlevelse, alvor og humor. Siden oppstarten i 2011, har Mandarinsaft gitt ut fem plater og spilt om lag 700 konserter. Gruppa består av en fin gjeng musikere, med forskjellig musikalsk bakgrunn, ispedd erfaring både fra teater og barne-TV.
Mandarinsaft består av Even Moen Jenssen (gitar, perkusjon og vokal), Bendik Ulla (gitar, keyboard og vokal), Johannes Kuvås (bass) og Anders Brønstad (elgitar).

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve