Valentourettes // Terminalen

Terminalen Byscene
23. November 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 02:00
Event starts at 21:30
http://terminalenbyscene.no
Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
Valentourettes // Terminalen 330 NOK
-
0
+
Hotellpakke - 2 billetter, 2 personer i dobbeltrom inkl. frokost på Quality Hotel Waterfront 1.586 NOK

SOLD OUT

Valentourettes speller Jokke. Og det gjør de på Terminalen fredag 23. november!

Valentourettes ble danna i 2003 på oppfordring fra Ottar Stangeland for å opptre som backing-band med et utvalgt knippe vokalister under Punkrockfestivalen i Stavanger.

Medlemmene har bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes og som bandnavnet indikerer er dette en sammenslåing av disse to.

Med Petter Pogo på bass, Runar «Kula» Johannessen på trommer og selveste Petter Baarli på gitar utgjorde de en kraftpakke med lang fartstid og solid erfaring med materialet.

Tanken er å blåse liv i Joachim Nielsens ærverdige katalog for publikum!

Denne kvartetten fortsetter å overbevise både garva konsertgjengere og nye generasjoner fans av Joachim Nielsen og hans musikk om at rock er best på konsert.

Fulle hus og stormende jubel følger hvor enn de spiller, landet over og at øl-krana går varm synes ikke å plage konsertarrangører nevneverdig heller.

Dører kl 20.00
NB! Presis konsertstart kl 21.30
ID: 18

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve