Støy: Korrupt, Rise Above, Forgetabaoutit, Tranqidiots på Vaterland

Vaterland
13. October 2018
Doors open at 19:00
Doors closes at 03:00

Quadruppel punk/hardcore-pakke til Vaterland.

"Støy" ble relativt nylig startet av ildsjeler i Kristiansands rockemiljø, med en agenda om å få mer rock, punk og metal til byen. Et oppdrag Vaterland definitivt kan kjenne seg igjen i! Paradoksalt nok så var den første konsertpakken Støy-gjengen satte sammen av en sånn kvalitet at vi bare var nødt til å få rocken ut av Kristiansand og inn til Oslo, omså bare for en kveld! Dette blir sabla røddig folkes!

Mer om bandene under

Korrupt:
Korrupt består av medlemmer fra Social Suicide og har på kort tid blitt lagt merke til med sin ekstremt treffsikre blanding av melodisk punk og thrash-inspirerte riff. Debutskiva "Preachers and Creatures" er spilt inn av Tommy Akerholdt fra Turboneger og Silver, og ble i fjor sluppet på plateselskapet Fysisk Format.
Hør plata her: https://spoti.fi/2ocMRGn

Rise Above:
Hardcore-skurkene i Rise Above har gjort seg bemerket av hele musikk-norge, og fikk blant annet 9/10 av musikknyheter.no for sin konsert på Øyafestivalen i 2016. EP'n "Sounds of Liberation" har høstet strålende kritikk fra flere kanter, hvorav "Evig Lyttar" var en av de. Dette er et fett band vi gleder oss til å se mere av i fremtiden!
Hør Ep'n her: https://spoti.fi/2ofASrE

Forgetaboutit:
MIGHTY FORGETABOUT IT!! No introduction needed..... men vi liker smør på flesk, sååå here we go: Forgetaboutit er bandet du kan vise til både morra di og blitz-kompisen din, hvor faktisk begge kommer til å like det. De er godt etablert i musikk-norge, og har høstet gode kritikker fra alle kanter. Deichmans musikkblogg gir ep'n "The Resurrection of Everything" terningkast 5, og det med jævlig god grunn.
Hør bandet fort som faen her: https://spoti.fi/2oaPB70

Tranqidiots:
punk, punk, og punk.... litt crust og black.... også mere punk.
Fett kristiansands-band østlendinger må få øya opp for før eller siden.
Heavymetal.no gir plata deres "Positive Mental Attitude" solide 8/10, noe som vitner om en sterk plate.
Sjekk den ut her: https://spoti.fi/2ob05n0

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve