Takykardia [support: GRETA] på Loppen

Loppen
27. September 2018
Doors open at 20:30
Doors closes at 02:00
http://loppen.dk/kalender/takykardia

This event has concluded already.

Med forskellige baggrunde i klassisk musik, art-punk, jazz og performancekunst mødtes Takykardia med fælles inspiration fra naturprogrammer og trip-hop samt en hengivenhed for fængslende æstetik. Takykardia, der har hentet deres navn fra det finske ord for “for hurtig hjerterytme”, præsenterer et genrebrydende og legesygt univers med Luna Matz’s forførende vokal i front.

Bandet har netop været hele landet rundt som support for SAVEUS på deres udsolgte forårsturné og er derfor mere end klar til at indtage Loppen som headliner!

Support: GRETA

GRETA tager dig med i sit helt eget univers af drømmende synthpop med en stærk forkærlighed for 80‘erne. Musikken er både svævende og groovy med en kerne af naturligt strømmende melodier, foranderlige harmonier og en luftig vokal.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve