Sange i Skoven 2018

Husflidsskolen
17. November 2018
Doors open at 17:30
Doors closes at 22:30
https://www.facebook.com/events/263893597572319/
Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
Koncertbillet + Madbillet (m. kød) 250 DKK
-
0
+
Koncertbillet 125 DKK
-
0
+

Midsommer Festival præsenterer Sange i Skoven, på den gamle husflidsskole, med Oliver Nani, Marc Facchini, Jacob Chano og MC Hansen.

17:30 Dørene åbner
18:00 Maden serveres
(obs: menuen indeholder kød)
20:00 Musikken starter

OLIVER NANI skriver dansksprogede sange i et univers med en øjenbrynshævet tilgang til livet, som var man lige kommet til verden og oplevede alting for allerførste gang. Den klassiske guitars møde med sangskrivningen skaber et raffineret melodisk fundament for historierne sangene fortæller. Sangene rutscher fra de højeste tinder og helt derned hvor lyden for længst er stoppet, men musikken er overalt.

MC HANSEN & JACOB CHANO har efterhånden rejst hele verden rundt, med sangposen fuld og instrumenterne på ryggen. På musikalske opdagelsesrejser, fra Yukon i nord til Texas i syd, har M.C. Hansen og Jacob Chano hentet inspiration til det de selv kalder scandicana – skandinavisk musik i amerikansk forklædning.

MARC FACCHINI har siden 2010 været en væsentlig kunstner på den danske musikscene; først med det KarriereKanon-vindende rockband Mescalin Baby, siden i det genreskabende indie-classical-orkester Mother Lewinsky, og i de senere år som soloartist, med tre anmelderroste albums, DMA-nominering og en lang perlerække af koncerter i rygsækken.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve