Chris Medina + ABER // Terminalen

Terminalen Byscene
12. October 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 23:00
Event starts at 20:45
http://terminalenbyscene.no

Chris Medina bør være et velkjent navn for de fleste, etter den enorme suksessen med What Are Words i 2012. Låta toppet hitlister flere steder i verden, og her hjemme lå han på toppen av VG-lista i ukesvis. I tillegg til at du kanskje har sett ham på Århundrets Stemme på TV2, er Chris aktuell med sin siste singel Cut Me. Kom på konsert med Chris og bandet, og opplev flott musikk, fine historier og generelt god stemning.

Som oppvarming har han med seg ABER, et Oslobasert popband bestående av Hedda Aronssen, Lars Støvland, Eivind Norseng og Oliver Hardaker. Etter å ha arbeidet med forskjellige artister i Oslo og London de siste årene kom de sammen i 2016 og startet ABER. Aktuelle med singelen I don’t love you anymore; et lettbent og catchy samlivsbrudd som elegant ballanserer mellom 80tallspastisj og lyden av 2018.

CC 299,-, ID 18.

Dørene åpner 20. Konsertstart 20:45

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve