Slippfest for debutplata til Exo Kids

Kulturhuset i Oslo, Boksen 2. etg
18. November 2018
Doors open at 13:30
Doors closes at 15:00
Event starts at 14:00
https://www.facebook.com/events/237136360312487/
Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
Inngang barn, inkl. t-skjorte og overraskelse 120 NOK
-
0
+
Inngang voksen 120 NOK
-
0
+

EN UTENOMJORDISK KONSERT FOR BARN
Visste du at det finnes milliarder av planeter med mulighet for liv? De kretser rundt en stjerne, slik jorda kretser rundt sola, og kalles exoplaneter. Dette er bakgrunnen for forestillingen fremført av Signe Marie Sørensen og Trond Helge Bårdsen.

I fortellingen møter vi Tilly som støter på romvesenet, Exo. Tilly tror ikke på at han har kommet til jordkloden via en sølepyttportal. Exo bestemmer seg for å bevise at det er sant og tar henne med på en spektakulær reise i rommet. Her får de blant annet være med en gjeng elleville grønnsaker på fest under bakken.

En liten stemningsrapport hører du i singelen, Minko Minko, som nylig ble sluppet her https://open.spotify.com/artist/4Sedagvt7KZOt9tqWfWpdG
...og i de fleste andre digitale kanaler :)

Exo Kids fremføres som historiefortelling i konsertformatet og byr på fengende låter om uoppdaget liv, annerledeshet og vennskap.

Den 16.november slippes plata, produsert av Kenneth Ishak, med de ni låtene fra første historie om Exo og Tilly. Det skal selvfølgelig feires med en skikkelig fest på barnas premisser. Om det blir like vilt som på Minko, får tiden vise – men vi kan love hopp, dans og høy allsangfaktor, i tillegg til digg knask og kule overraskelser til alle barna!

VELKOMMEN TIL STORE OG SMÅ

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve