En Julekonsert med Chris Medina & Eirik Næss + Hvittingfoss Barneteater // Vittingen Kulturhus

Vittingen Kulturhus
20. December 2018
Doors open at 18:30
Doors closes at 22:30
Event starts at 19:00
Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
Chris Medina & Eirik Næss // Vittingen Kulturhus (Barn) 175 NOK
-
0
+
Chris Medina & Eirik Næss // Vittingen Kulturhus 325 NOK
-
0
+

Chris Medina, Eirik Næss med pianist Andrè Viervoll ringer julen inn i Vittingen Kulturhus den 20. Desember. Det blir kjent julemateriale i trioens smakfulle versjoner, samt litt originalt materiale og selvfølgelig Chris sin megahit What Are Words. Med oss denne dagen har vi Hvittingfoss Barne og Ungdoms-teater.

Chris Medina ble verdenskjent da han i 2011 deltok i American Idol og i etterkant ble kjent med superhiten What Are Words, som toppet listene i bl.a. Norge i lange tider. Siden den gang har Chris holdt seg aktiv som artist og låtskriver med base i Norge. Han var nylig med i Århundrets stemme på TV2 og gjorde seg bemerket med flere flotte opptredener.

Eirik Næss er en norsk artist og musiker som blant annet er kjent fra sin trio BISÅN, samt fra deltakelse i Idol 2016 hvor han bemerket seg med flere minneverdige opptredener. Eirik har også jobbet på og av scenen med et bredt spekter av artister som Alan Walker, Ida Maria og Angelina Jordan. Han har også vært å se på TV i beste sendetid i programmer som Stjernekamp og Beat for Beat.

Andre Viervoll er å høre som musiker og/eller produsent for mange velkjente artister i inn og utland, blant annet Noora Noor, Tine Thing Helseth, Cezinando og Alan Walker.

Vi tar oss god tid til å slå av en prat med publikum etter konsert:)

Voksen/Barn (under 16): 325/175

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve