Sissels jul 2018 // Sparebanken Møre Arena

Sparebanken Møre Arena, Ålesund
24. November 2018
Doors open at 18:00
Doors closes at 21:00
Event starts at 19:00
http://momentium.no
Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
Felt A (sittende) 599 NOK

SOLD OUT

Felt B (sittende) 599 NOK
-
0
+
Felt C (sittende) 599 NOK
-
0
+
Felt B: Hotellpakke - 2 billetter, 2 personer i dobbeltrom inkl. frokost på Quality Hotel Waterfront 2.130 NOK

SOLD OUT

Felt B: Hotellpakke - 1 billett, 1 person i enkeltrom inkl. frokost på Quality Hotel Waterfront 1.430 NOK

SOLD OUT

Ingen jul uten Sissel!

«Få norske artister er så sterkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selv om hun tar vare på de gamle tradisjonene, har hun samtidig en egen evne til å fornye seg»
Einar Engelstad, Bergens Tidende – Sissels jul 2017

I tillegg til den fantastiske stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden, og ikke minst en artist mange andre artister ønsker å samarbeide med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for å nevne noen.

Sammen med Placido Domingo og José Carreras ble Sissel invitert til å opptre under den aller første julekonserten i Moskva etter Sovjetunionens fall. Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate – og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå.

HC: Kjøp ordinær billett. Ledsagerbevis er akseptert mot at kortinnehaver kjøper 1 stk billett. Ledsager kommer da inn gratis mot bevis.

Dørene åpner kl 18:00
Konsertstart kl 19:00
Fri aldersgrense

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve