Sant eller usant med Hallvard

Boksen på Kulturhuset i Oslo
11. October 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 22:30
Event starts at 21:00
https://www.facebook.com/events/290604028421723/

Det er duket for andre sesong av "Sant eller Usant?"

Hvem snakker sant og hvem lyver? To lag komikere forteller om sine dypeste hemmligheter og det andre laget må finne ut om de lyver eller ikke.

Det er duket for latter, spenning, flust av løgn og sannheter du ikke får andre steder! "Sant eller Usant" er et live panelshow hvor alle kan vinne. Også publikum!
Lyst til å høre flaue/pinlige/morsomme historier? Eller bare teste om du klarer å spotte en løgn? Da kommer du på Kulturhuset og sjette utgave av "Sant eller Usant?"!

Deltakere er 11. oktober er:

Mads Hansen:
-Tidligere fotballspiller, instagrammer og fast deltaker i VGTVs Spårtsklubben. I sommer slo han omtrent alle rekorder med hitten: Sommerkroppen.

Maria Stavang:
-For mange bedre kjent som Piateed. Standup-komiker, youtuber og instagrammer som de siste årene har gjort stor suksess med sine ukentlige videoer.

Henrik Fladseth:
-Komiker og skuespiller som blant har vært med å lage Sølvrekka på TV2. Og har vært på turne med store navn som Atle Antonsen og Robert Stoltenberg.

Lars Hansen:
-Komiker og tekstforfatter. Er å se på diverse scener rundt om i landet, men også rulleteksten på flere kjente TV-program. Blant annet Else Kåss Furuseths "Det er lov å være blid"

Og vår faste programleder:
Hallvard Dyrnes:
- Komiker og improvisatør som i fjor vant prisen for Årest Nykommer under Humorfest i Bergen

Lineup forandres til hvert show.
Med forbehold om endringer

Showstart: 2100

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve