Vidar Furholt

St. Petri kirke, Stavanger
19. December 2018
Doors open at 18:40
Doors closes at 20:00
Event starts at 19:00
Ticket name Choose amount
Voksen 100 NOK
-
0
+
Barn / Korpsmusikant 50 NOK
-
0
+

Ved vintersolverv, årets korteste dag, inviteres du inn til en magisk time for å feire lyset i mørket - og varmen i kulden.

Våland skolekorps gjentar den tradisjonelle julekonserten og inviterer nok en gang til en varm og lun julekonsert i St.Petri kirke.

Årets gjester er Stavanger kulturskole sitt ungdomskor med solister, og et fantastisk ensemble fra UtB (Unge talenter Bjergsted).

Voksne 100,-
Barn / Korpsmusikanter 50,-

Våland Skolekorps feiret 100-årsjubileum i 2012, og består av gutter og jenter i alderen 10-19 år. I tillegg til å være en trygg og god sosial arena for sine medlemmer, har korpset kommet opp på et imponerende høyt musikalsk nivå. De senere år har de hevdet seg helt i toppen av øverste divisjon i regionale konkurranser som Stavanger Open og i RM, både som korps, med ensembler og mange solister.
Våland skolekorps dirigeres av Kim Bjørnerud.

Stavanger kulturskoles ungdomskor er et kor med 23 ungdommer med aldersspenn fra 8. Klasse til 3. vgs. De har en stor konsertvirksomhet og har deltatt på mange festivaler og prosjekter, blant annet med både SSO og Wenche Myhre. Koret er allsidige og har et bredt konsertrepertoar. Korets dirigent er Kjersti Bjørk Bru.

Det regionale talentutviklingsprogrammet Unge talenter Bjergsted (UtB) er et samarbeid mellom kulturskolen og UiS. Programmet er for spesielt interesserte og talentfulle unge musikere. Elevene får gjennom UtB utvidet spilletime, teoriundervisning og samspill, både ukentlig og i enkelte helger, instruert av erfarne profesjonelle musikere. På seminarer og mesterklasser får elevene møte profesjonelle utøvere fra Norge og utlandet.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve