STJERNELIV, en adventkonsert med Lars og Ola Bremnes

Thon Hotel Nordlys
01. December 2018
Doors open at 19:00
Doors closes at 01:00
Event starts at 21:00
Ticket name Choose amount
STJERNELIV, en adventkonsert med Lars og Ola Bremnes 300 NOK

SOLD OUT

Ledsager m/ gyldig ledsagerbevis 0 NOK

SOLD OUT

Ola og Lars Bremnes har hver for seg og sammen skrevet noen av landets mest elskede sanger. Til konserten har de med seg et program med både nye og gamle perler fra begge artistene, klassikere fra solo- og felles utgivelser.
Dette er også en sjelden anledning til å møte brødrene sammen på scenen. Med seg har de også sin faste gitarist, Terje Nohr.

Ola Bremnes: Ola Bremnes er musiker, forfatter og trubadur. Oppvokst i Svolvær, bor nå i Kvæfjord i Troms. Han er mannen bak sangen som har ligget lengst på Norsktoppen, hele 95 uker: «Mi pia. Din gutt». Ola Bremnes har utgitt soloplater og plater sammen med søsknene Lars og Kari Bremnes. Ola er skaperen til «Har du fyr» som Hekla Stålstrenger har gjort «verdenskjent» i Norge.
Lars Bremnes: Lars Bremnes er tekstforfatter, låtskriver og visesanger. Han har skrevet sangen som er blitt en moderne favoritt i nordnorske bryllup: «Å kunne æ skrive». I 2015 kom skiva «Himmel nok til alle» til strålende kritikker og hans siste singel – og video «Elias sang» handler om flyktningekatastrofen og har gått sin seiersgang på sosiale medier både i inn – og utland med flere 100-tusen visninger.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve