Country&Gospel konsert m/ SIVERT BJØRDAL-LILLIAN ASKELAND & STINE NILSEN .Torsdag 29.November

Ørsta Kyrkje
29. November 2018
Doors open at 19:00
Doors closes at 21:30
Event starts at 19:30
Ticket name Choose amount
Country&Gospel Sivert Bjørdal m/venner 350 NOK
-
0
+

I 9. År har Sivert med venner Holdt konsert i Ørsta kyrkje.
Det starta med en minnekonsert for Siverts Mor som så Tragisk døde i en Husbrann hjemme på Garden i Bjørdalen. Det skulle også være en takk til hjelpemannskapet som gjorde sitt aller beste denne desembernatta.
Planen var bare denne konserten, men så var det ca 500 som ikke kom inn i ei allerede overfylt kirke.
Da ble det mange ønsker om en konsert året etter, og slik fortsatte bare ønskene om en ny konsert, år etter år.
Di siste 6 årene har Sivert invitert med seg en Artistvenn til å være med på denne konserten, noe som har satt en ekstra spiss på konserten. Artister som Tonje Holen, Vencke v. Leite, Steffen Jacobsen, Esther Falck, Wendel Adkins, Cina Samuelson, Arly Karlsen, Anne Marthe Bjørdal og Ragnhild Bjørdal, Fantastiske artister som har satt sitt preg på konsertene, sammen med dyktige musikere som er plukka på øvste hylla. Lydfolk i proffklasse,og musikere som stilte opp på dugnad første året, da alle inntektene gikk til kirka.og ikke minst alle disse som har stilt opp år etter år med hjelp for at konserten skal gå som planlagt.

Nå når vi setter igang på det 10. Året med denne konserten, føler vi oss ydmyke og takknemlige for alle di som har møtt år etter år, i allslags vær, fra snøstorm, orkan, sol, minusgrader ned mot 12,og alikevel blide og fornøyde. Tusen takk skal dere ha.
Årets konsert blir også i samme ånd som alle de 9 andre åra. Sivert har invitert med seg ,ikke bare en men to gjesteartister i år. Så vi gleder oss til å høre Legendariske
LILLIAN ASKELAND som var Norges Countrydronning på 60-70-80 tallet, og så STINE NILSEN som også var en av artistene på TrandalCountryfestival i år . Som før så blir artistene backet opp av Dyktige musikere og Lydteknikere.
NB! Lagt ut kun 300 billetter i år ,Så sikre deg billett i dag.

MUSIKERE:
STEELGITAR: Alf Rune Melby
EL/AKUSTISK GITAR: Frank Utgård
BASS: Lars Reidar Lillestøl
MANDOLIN: Stefan Olsen
CAJON: Arthur Johan Bjørdal
KASSEGITAR: Sivert Bjørdal

LYD/LYS: Farstad Lyd

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve