Bokassa på Vaterland

Vaterland
12. October 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 23:59
Event starts at 20:00
https://www.facebook.com/events/2198047870265590/

AKUTTKONSERT: BOKASSA PÅ VATERLAND!

Det er ikke hver dag at et norsk undergrunnsband annonserer turné med fuckings Metallica. Men så var det var akkurat dét stonerpunkerne i Bokassa gjorde for en liten uke siden. Vi skjønte straks at det var nå eller aldri for å få powertrioen på besøk, så vi kastet oss over både telefon og knastatur for å få det til å bli en realitet. Lykkes vi? Jah, det gjorde vi til gangs! Allerede førstkommende fredag (12. oktober) smeller det på sjappa. Akutt opplegg, kjenn din besøkelsestid, det blir ikke så mange slike muligheter i framtiden!

Om bandet:
Powertrioen Bokassa blander brutaliteten og farten fra hardcore-punk med grooven og riffene fra stoner-rocken: til sin selverklærte stonerpunk. Debutplata "Divide & Conquer" fikk strålende mottakelse i både inn-og -utland med bla. 8 av 10 i Metal Hammer UK(som også kåret plata til en av de 11 beste debutene fra 2017), spilletid hos BBC Radio 1s Rock Show, NRK P3 og spillelisting på Radio Rock, samt lovord hos flere andre medier bla. podkasten Kompasset med Kristopher Schau og Asbjørn Slettemark som kåret plata til årets beste norske album. Parkway Drive-vokalist Winston McCall hadde med et av bandets låter da han laga en Spotify-liste for Playstation med sine 50 favorittlåter nå nylig. I januar i år kalte, Metallica-trommeslager Lars Ulrich, powertrioen "my favourite new band" og "insanely fucking cool". Meldinger som senere ble underbygget til gangs da Bokassa ble invitert med verdens største rockeband på en omfattende europaturne hvor de sammen med Ghost skal ta seg av oppvarmingsjobben. Hallelujah!

CC: 170.-

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve