Prime Mover

Teateret
14. October 2018
Doors open at 11:00
Doors closes at 00:00
Event starts at 20:00

SkS presenterer ny helaftens danseforestilling av Kenneth Flak og Kulli Roosna! "Prime Mover" kommer til Teateret i Kristiansand direkte fra urpremieren i Bærum Kulturhus.

Publikum kan se frem til en sanselig time med fire dansere i pulserende, pustende og dynamisk dans. Kenneth Flak fra Kristiansand er en kjent skikkelse på den norske og internasjonale dansescenen, og bor og arbeider nå utfra Estland i et samarbeide med Kulli Roosna.

A: Kan jeg legge mitt hjerte for dine føtter?
B: Så lenge du ikke skitner til gulvet.
- Heiner Müller

Med utgangspunkt i det ovenstående sitatet av Heiner Müller tar Roosna & Flak for seg bevegelse som både årsak og virkning, frihet og uunngåelighet. Hva beveger oss i en verden hvor alle deler er i bevegelse? Hvordan finner vi vår egen vei i denne? Hvordan skaper vi mening?

En «Prime Mover» er en impuls til å gjøre noe. Det er også den enorme maskinen vi er en del av, et maskineri av miljø, teknologi, historie, sanseinntrykk og drømmer. Publikum inviteres inn til et levende, pustende univers uten begynnelse og slutt, hvor lek og alvor smelter sammen, hvor tanke og bevegelse er en enhet.

MEDVIRKENDE:
Konsept og koreografi: Külli Roosna og Kenneth Flak
Dansere: Isabell Bartnes Johansen, Kenneth Flak, Külli Roosna og Rakesh Sukhesh
Lyddesign og musikk: Kenneth Flak i samarbeid med Külli Roosna
Softwareutvikling: Kenneth Flak
Lysdesign og teknikk: Thomas Dotzler
Dramaturgi og prøveleder: Thomas Falk
Software-mentor: Marije Baalman
Foto: Tiit Lukk
Produsert av Roosna & Flak

This event has concluded already.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve