X-Dolls Xmas Xtravaganza

Kulturhuset i Oslo
08. December 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 20:59
Event starts at 21:00
https://www.facebook.com/events/2167338226925850/
Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
Stå/ sitteplass 150 NOK
-
0
+

7. og 8. Desember står den norske dragqueen-trioen klar på scenen i Kulturhuset med sitt nye juleshowkonsept: «X-Dolls Xmas Xtravaganza!» Trioen, som består av Bleach Boo-Boo, Fishy Prize og Gloria Mundi lover en times hysterisk og herlig dragshow med overflod av julestemning, heseblesende humor, fargerike kostymer, minneverdige nummer og glitrende personligheter! Dragshow er en perfekt måte å gjenoppleve gamle juleklassikere, oppdage nye favoritter - samtidig som du ler og garantert kommer i festhumør og julestemning.

X-Dolls har de siste årene markert seg som en av Norges mest spennende dragqueen-grupper, og de har opplevd stor suksess på scenen i både Norge og internasjonalt. Så hvorfor ikke ta deg en velfortjent pause i julestria, og dra med deg noen venner ned i sentrum for å få med deg årets juleshow med X-Dolls her på Kulturhuset.

Universitas skriver om et av deres tidligere show: «Mimikken og timingen er imponerende, og ikke minst hysterisk morsom... Dette er underholdning på høyt nivå.

Aldersgrense: 20 år
cc: 150,-

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve