Frosk på Kulturhuset

Kulturhuset
08. December 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 23:00
http://plateselskapetno13.no
Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
Ordinær billett 250 NOK
-
0
+
Støttebillett 300 NOK
-
0
+
Student/ubemidla 200 NOK
-
0
+

Endelig er legendariske Frosk ute med nytt album og endelig kan du se dem live i Oslo!

Sjelden har vel uttrykket «den vanskelige andreplata» vært mer treffende. Mer enn 40 år har gått siden visegruppa Frosk ga ut det albumet Kråker i lufta på plateselskapet MAI. Nå har det som begynte med noen forsiktige gjenforeningskonserter resultert i et nytt album. På Homo Erectus står småbyen i sentrum for de store spørsmålene. Det sosiale engasjementet er fortsatt tydelig til stede hos tekstforfatter Alf Henriksen, men han har også funnet plass til lun humor, sår kjærlighet og tilbakelent sommerlykke. Homo Erectus er historien om Yamar og Ghada som legger ut på flukt fra tønnebombene i en liten gummibåt. Det er historien om havnearbeideren som nekter å ta regninga for kapitalens krise. Og det er historien om Horten, som tross alt er en dritfin by å bo i.

Låtskriverduoen Alf Henriksen og Tom Reksjø har fått forsterkninger fra jazzmusikerne Marius Reksjø på bass og Andreas Bye på trommer, som har gitt plata et forfriskende lekent sound. Med seg har de også Norges ukronede feledronning, Hege Rimestad. Gjør deg klar til en helaftens konsert med godlynte sommerballader, seig blues, ujålete poesi og energisk viserock. Her blir det gjenhør med gamle klassikere såvel som ferske låter fra den nye plata.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve