Adeles Jul m/Johannes Lunde på Vidsyn (Bryne)

Vidsyn, Bryne
15. December 2018
Doors open at 18:00
Doors closes at 21:00
Event starts at 19:00
https://www.facebook.com/events/283898698885723/
Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
Adeles Jul m/Johannes Lunde på Vidsyn (Bryne) 310 NOK
-
0
+

Endelig er tiden her igjen! Stearinlysene tennes og Adeles store stemme fyller Vidsyn for for første gang. Vi har laget det til en tradisjon da fjorårets suksess på Bryne ble utsolgt til slutt! Adele "Jadelle" Erichsen har med seg Johannes Lunde, en musiker på piano og gitar, som virkelig har gjort seg bemerket den senere tiden.

Adele Erichsen:
Etter 3 travle år i Las Vegas med en rekke utgivelser og Billboard topp 5 låt. Med millioner av views på sine videoer og en stemme som beveger seg under huden er Adele eller Jadelle som hun kaller seg hjemme igjen der hun har tilbrakt store deler av det siste året i Skambra Studio sammen med Jørgen Manke. Der hun jobber for tiden med eget materiale. Fjorårets konserter ga skikkelig mersmak, så tradisjon tro blir dette en julekonsert med de inderlige sarte, de klassiske og de sjelfulle julesangene.

Johannes Lunde:
Med bare 18 julefeiringer er Johannes ett virkelig stjerneskudd med en musikkforståelse som er få forunt. Som pastorsønn har han mer eller mindre vokst opp på en scene og fant fort ut at der hadde han lyst å bli værende. Den senere tiden har Johannes jobbet tett med Adele og vi gleder oss til å se begge dele scene sammen.

ID: 18år.
Alle rettigheter.
Vidsyn ligger 3 min spasertur fra Tog, Taxi og Bussforbindelse.

Eventbyrået Upbeat Management ønsker velkommen til Adeles Jul!

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve